Celebracions

Hola,

Jo sóc molt de celebrar-ho tot, aniversaris, dies del teu sant, dies assenylats,... però al món se li està anant de les mans això que cada dia sigui el dia d'alguna cosa.
Avui podem veure en alguns mitjans que és el dia en què va començar internet. De fet és el primer dia en què es va intentar la comunicació entre dos ordinadors a distància, la prova va fallar però va arribar un tros d'informació. Era la nit del 29 al 30 d'octubre de 1969. Després d'un llarg dia al laboratori d'UCLA (University California Los Angeles) Leonard Kleinrock va fer una última prova de comunicació amb el Standford Research Institute. Va despenjar el telèfon i els va trucar: "Farem una última prova. Vaig a escriure Log in. Envio una L, ha arribat ?. Bé. Envio una O, ha arribat? Bé. Envio una G, ha arribat? Merda, doncs alguna cosa s'ha fotut. Demà ho mirem. Me'n vaig a dormir a casa ".
Va ser més o menys alguna cosa així, però encara faltaven setmanes per fer una comunicació mínimament decent, i ni aquell dia s'ho van prendre com res mes que no fos un pas més en les investigacions que estaven duent a terme. La idea era crear una xarxa perquè des de qualsevol lloc es pogués accedir fàcil i ràpidament a les dades, però ni de conya somiaven amb el que és internet avui.


Comentaris

Entrades populars