Sabotaje

Hola,

Per alguna raó no he escrit sobre els últims llibres que he llegit, tots ells molt abans d'aquest confinament en què ens trobem.
El llibre de què us parlo avui el Sabotatge d'Arturo Pérez-Reverte. És la tercera part, i això que no anava a tenir parts, de les històries de l'espia que treballava per a Franco, Lorenzo Falcó. La història parteix del fet que Picasso ha anunciat que pintarà El Guernica. En aquest moment Picasso ja era considerat el major artista de segle XX, a més espanyol i anava a fer un gran quadre en contra de el règim franquista que s'estava assentat a Espanya. Així que el servei secret envia al seu millor agent, Falcó, a destruir l'obra.
Sembla que Falcó s'ha convertit en el nou personatge fetitxe de Pérez-Reverte, a l'igual que ho ha estat abans Alatriste. Amb ell pot viatjar a mitjan el segle XX, a un món molt diferent a què tenim avui en dia, i enmig del qual va néixer l'autor.
Així que si us van agradar els personatges, aquí gairebé no repeteix cap, i les aventures d'aquest espia sense escrúpols en les seves anteriors  aventures Falcó i d'Eva, aquesta també us agradarà, a part de descobrir alguna cosa mes d'un jove Falcó.

Comentaris

Entrades populars