Tot a negre

Hola,

Tens una banda de heavy metal des de fa cinc anys. En aquest temps has publicat sis àlbums, els primers no es van sentir més enllà del teu Austràlia natal, en canvi els últims han tingut repercussió mundial. El cantant de la banda a part d'un gran carisma té una potent i molt peculiar veu. Acabeu de crear una cançó que diuen que és un dels himnes de la música: Highway to hell (1979). Esteu creant el nou àlbum i... es mor el cantant (Bon Scott). A principis de 1980 tot pintava que era el final dels AC/DC, grup que seria recordat com un dels grans que va acabar abruptament amb la mort del seu carismàtic vocalista. Aquesta història s'ha repetit moltes vegades en la música popular moderna, però en poques ocasions com en el cas dels AC/DC, la banda troba a una nova veu, Brian Johnson, per a un dels àlbums més mítics de la història de la música.
Back in black apareix el 25 de juliol de 1980 i pertany als australians AC/DC que en aquell moment la formaven Brian Johnson (veu), Angus Young (guitarra), Malcolm Young (guitarra rítmica i veus), Cliff Williams (baix i veus) i Phil Rudd (bateria) Lluny de quedar empetitit pel gran èxit de la seva àlbum anterior la banda dels germans Young va porta al món tres himnes mes You Shook me all night long, Hells bells i Back in black a part de donar una nova vida a una banda que a dia d'avui encara està en actiu.
L'actuació de Hell bells i de Shoot to thrill és a Houston el 1983. La de What do you do for money honey és de 1981 a Tòquio. La de Given a dog a bone és un recull de diverses càmeres de el públic de la seva actuació a Minneapolis em 2016. De Let me put my love into you només hi ha el so. Les actuacions dels temes Back in black i la de You shook me all night long són en Donnington el 1991. L'actuació de Have a drink on me és a Rio de Janeiro el 1985. De el tema Shake a leg només hi ha el so. L'actuació del tema Rock and roll ain't noise pollution és a Madrid el 1996.
Es compleixen 40 anys de l'aparició d'un dels grans àlbums de la música popular moderna, un dels mes influents del rock, el qual conté al menys tres temes que són per tenir catalogats i emmagatzemats en la memòria popular.

Comentaris

Entrades populars