Noves sales d'espera

Hola,

Tot això de virus porta noves normes per a realitzar les mateixes coses de sempre. Per a aquestes noves normes també han dissenyat noves solucions. Aquestes solucions en països com Espanya van en contra de la nostra manera de fer les coses.
Per enèsima vegada el meu pare ha acabat a l'hospital i d'inici passes per urgències. Abans del virus acompanyaves al malalt, una persona feia en els box d'urgències fent-li companyia i la família esperava fora a la sala d'espera. La solució actual és la de deixi'ns aquí a el malalt i vagi-se'n a casa, que si ho creiem necessari ja li direm, i nosaltres treballarem al nostre ritme.
Ja us dic que no diuen res, però això no era el tema. Als acompanyants ja no ens deixen acompanyar i et recomanen que no et quedis a la sala d'espera, així que tots estem a l'entrada d'urgències, en uns bancs, que dubto pensessin per a aquesta funció, i entren a preguntar de tant en tant a informació per la seva familiar, amb el que si tens sort, es troba mitjanament conscient i hi ha cobertura ja hauràs parlat via mòbil. Sospito que no els hi agrada que l'"usuari final" hagi trobat una sortida que no esperaven.

Comentaris

Entrades populars