Com d'intel.ligent ets

Hola,

He trobat un article on donen vuit tips per descobrir si ets un tipus intel·ligent. Vaja que és una cosa així com els tests de la super-pop però diuen que avalat per no se que universitat.
1.- No practicar exercici. Diuen que comparant els nivells d'intel·ligència dels individus estudiats amb les hores que li dediquen a realitzar exercici, que aquells que tenen un coeficient més baix, normalment dediquen més temps a moure's o a fer exercici.
2.- Tenir l'escriptori desordenat. Expliquen que és ben conegut que els majors genis de la humanitat, com podia ser Einstein, tendeixen a tenir un gran desordre en els seus escriptoris.
3.- Tenir pocs amics. "Els individus més intel·ligents se senten menys satisfets amb la seva vida si socialitzen més sovint amb amics" és la conclusió que han arribat a l'estudiar diversos grups de persones
4.- Parlar sol. Diuen que el parlar amb un mateix ajuda a millorar el rendiment de el cervell.
5.- Consumir drogues. Com en anteriors casos, després de seguir a grups i ser preguntats durant anys de la seva vida, aquells que tenien un coeficient intel·lectual més alt, durant la seva vida havien pres més drogues que la resta.
6.- Dir paraulotes. Com en els altres casos, sembla que els més llestos saben més insults.
7.- Anar a dormir tard. Un altre estudi que diu que el cervell funciona millor de nit que al matí.
8.- No tenen l'important de la vida. Segons un expert en psicologia que afirma que els més llestos no tenen temps per perdre així que "Els intel·ligents fan les coses millor en gairebé tots els aspectes de la vida moderna, excepte en els veritablement importants com són trobar parella, educar un fill i fer amics"

També us dic que aquests tips coincideixen amb els de qualsevol addicte a qualsevol tipus de droga, així que potser els estudis intenten demostrar que ser llest és una addicció, o simplement són molt fans de Sherlock Holmes. I vosaltres, sou molt intel·ligents?


Comentaris

Entrades populars