Els imprevistos

Hola,

La vida moderna no està preparada perquè hagin imprevistos. No és possible allò de - parin el món que em baixo!. Tot va bé mentre que no deixis de ser rutinari.
Posa que el nen se't posa malalt, no pot anar a l'escola i tu t'has de quedar a casa a cuidar-lo. Ell haurà de recuperar pel seu compte les lliçons perdudes, algú li haurà de passar els deures,... tu hauràs de demanar un justificant, hauràs d'anar donant explicacions a caps i caps i tot per segurament acabar doblant un torn perquè no t'escalfin més el cap ni perdre diners. Si has d'anar a arreglar alguna cosa a l'administració oblida't d'intentar combinar, de 10h a 14h, en persona i només els dies i llocs assenyalats. Després vénen els justificants, que has de justificar tant si has anat a pagar a hisenda com si et mors. Hi ha alguna cosa mes trist que haver d'anar a el senyor de la funerària a dir-li - miri bon home, a veure si em pot fer un paper que digui que sóc aquí vetllant a el mort i no de gresca al bar.
Però no sembla que a la gent li molesti, això és un d'aquells moments de si funciona no ho toquis. Som al segle XXI però seguim funcionant com una fàbrica de mitjan el XIX, potser perquè així ens tenen mes controlats.


Comentaris

Entrades populars