Quin Depp ets avui?

Hola,

Ahir Johnny Depp va complir 58 any, però es que la seva primera pel·lícula va ser amb 21 anys, Malson a Elm street de 1984. Molts de nosaltres hem crescut veient créixer al senyor Depp. Sens dubte es un dels mes grans actors de les últimes dècades tot i això la gent el continua coneixent pels seus personatges mes estrafolaris, que els te i son genials: Jack Sparrow, Willy Wonka, Eduard manstissores,...
Hi ha aquell acudit que diu que el majordom de Tim Burton li diu al senyor Burton:
-El senyor Depp està a la porta.
-De que va disfressat avui? - respon Burton
-De gos salsitxa
-Faci'l passar alguna pel.lícula se m'acudirà.

Però com dic te tantes pel.lícules i tants papers que anem a celebrar (amb retard) el seu dia amb algunes de les seves altres pel.lícules

- Platoon (1986), Platoon, dirigida per Oliver Stone i amb Charle Sheen, Tom Berenger, Williem Dafoe, Forest Whitaker, Kevin Dillon o Johnny Depp en el repartiment. Se'ns explica la història de Chris (Charlie Sheen) un noi que es veu en mig de la bogeria de la guerra de Vietnam. Aquí el senyor Deep te un paper secundari, però la pel.lícula es tan brutal que encara que ell surti poc val la pena.
- Nous policies (1987 - 1991), 21th jump street, serie amb Johnny Depp, Steven Williams o Peter DeLuise en el repartiment. Explica les histories d'un departament especial de la policia on els agents s'infiltren a instituts en els Estats Units de final dels 80. Johnny Depp ja feia series abans de Netflix.
- Benny & Joon (1993), Benny & Joon, dirigida per Jeremiah S. Chechik i amb Johnny Depp, Mary Stuart Masterson, Aidan Quinn, Julianne Moore, William H. Macy o Oliver Platt en el repartiment. Tot i que es la historia d'amor de Benny (Aidan Quinn) i Joon (Mary Stuart Masterson) tota l'atenció es pel germà amb una malaltia mental (Johnny Depp) que viu el seu dia a dia com si fos Buster Keaton. Aquí començava a agafar-li el gust a personatges estranys, però encara no gaire.
- A qui estima, en Gilbert Grape? (1993), What's eating Gilbert Grape, dirigida per Lasse Hallström i amb Johnny Depp, Juliette Lewis, Mary Steenburgen, John C. Reilly, Crispin Glover o Leonardo DiCaprio en el repartiment. Gilbert (Johnny Depp) viu en un poblet de l'interior dels Estats Units amb una mare amb obesitat mòrbida i un germà amb problemes mentals (Leonardo DiCaprio). Aquí el personatge de Depp es qui menys brilla ja que a un tal DiCaprio, amb 19 anys, ho omple tot i li van timar el seu primer Oscar.
- La novena porta (1999), The ninth gate, dirigida per Roman Polanski i amb Johnny Depp, Frank Langella, Lena Olin o Emmanuelle Seigner en el repartiment. Dean Corso es un caçador de llibres que rep un estrany cas per verificar un llibre molt estrany. Adaptació al cinema del llibre d'Arturo Pérez-Reverte: El club Dumas. Tot i les diferencies amb el llibre Depp es un Corso perfecte.
- Enemics publics (2009), Public enemies, dirigida per Michael Mann i amb Johnny Depp, Christian Bale o Giovanni Ribisi en el repartiment. Se'ns explica la historia del gàngster John Dillinger i la persecució de la policia.
- Transcendence (2014), Transcendence, dirigida per Wally Pfister i amb Johnny Depp, Rebecca Hall, Paul Bettany, Cillian Murphy, Kate Mara o Morgan Freeman en el repartiment. Un geni de la tecnologia aconsegueix abans de morir transmetre tot el seu cervell dins de la xarxa i això li començarà a donar poders gabiaire absoluts.


Comentaris

Entrades populars