El punt d'inflexió

Hola,

Saps com convertir-te ràpidament en un gilipolles als ulls d'una altra persona? Les cent primeres vegades que et demani qualsevol favor, digues-li que sí, fes-ho a l'instant, sense dubtar-ho, sense dir ni piu, ni que sigui complicat de complir per a tu. En el moment en que et demani el favor cent u digues-li que en aquest just moment no pots i li sentiràs dir: "Quin gilipolles per a una cosa que se li demana".
L'altre dia anava conduint com cada dia, en arribar a un pas de vianants amb el meu semàfor en verd, de darrere d'un cotxe aparcat van saltar davant del meu cotxe un parell de gossos barallant-se. No se ni com el meu peu va trepitjar el fre. Eren dos gossos petits, de dos propietaris estaven esperant que es posés verd el seu semàfor, suposo que devien estar sense lligar, es van barallar i ells no veuen aquests perills. Des d'aquell dia ho he pensat mil vegades que és igual el que facis cada dia en cada moment, sempre pot saltar alguna cosa que ho foti tot. Pots portar mil anys conduint, sense multes, sense saltar-te ni un semàfor, respectant el límit de velocitat, però un dia et despistes un segon i la teva vida en orris. No dic que no facis en tot moment el que has de fer, però és com el futbol. El jugar bé, sigui el que sigui això, farà que el teu número de possibilitats de guanyar el partit siguin elevadíssimes, però això no treu que acabis perdent el partit amb un gol marcat amb el cul pel davanter de l'altre equip.
No estic parlant només de conduir, ni de futbol, ​​sinó de la vida en general. De la que gent com jo ens esforcem i posem els cinc sentits per fer-ho tot bé en tot moment i creiem que això tindrà alguna recompensa. Spoiler: No funciona així.




Comentaris

Entrades populars