Guitarres lentes

Hola,

El web guitarworld va fer la llista de deu grans sols lents de la història. Allunyant-se de tota la velocitat que solen imprimir els guitar heroes als seus temes aquests deu s'ho prenen amb calma.
Something es un dels temes més famosos de The beatles i un dels pocs no compostos per McCartney i Lennon. El tema apareix en 1969 en l'àlbum Abbey road i és obra de George Harrison. L'actuació és de Harrison en el Concert per Bangladesh que ell mateix va organitzar a l'agost de 1971, secundat per grans noms de la música. The thrill is gone és un dels grans clàssics de el blues, per obra i gràcia de BB King. El tema apareix en l'àlbum Completely well de 1969, encara que l'actuació és al festival de jazz de Montreux de 1993. Since I've been loving you està inclòs en l'àlbum Led Zeppelin III de 1970. L'actuació és de la banda en aquella època. Eric Clapton va formar a principis dels 70 l'efímera banda Derek and the Dominos al costat dels germans Allman. Un àlbum de 1970 anomenat Layla and other Assorted love songs amb diversos clàssics de la música popular moderna, entre ells Bell bottom blues. Aquí el veiem en una de les seves recurrents nits al Royal Albert hall de Londres el 1991. Roy Buchanan en el seu àlbum de 1972 que portava el seu nom ens ensenyava aquest tema instrumental anomenat The Messiah will menja again. L'actuació és de Buchanan en 1976.
El 1975 Jeff Beck treia el seu àlbum Blow by blowen el que incloïa el seu tema Cause we've ended as lovers. Tema instrumental dedicat a Roy Buchanan. L'actuació de Beck és de l'2007. Shine on you crazy diamond és un dels famosos temes de Pink floyd del seu famós àlbum de 1975 Wish you were here. Aquí veiem a David Gilmour a Pompeia pertanyent a la seva gira de 2015-2016. Parisienne walkways va acompanyar a Gary Moore des dels seus inicis en solitari, des del seu àlbum Back on the streets de 1978. Aquí el veiem pujat sobre dels escenaris en els seus últims anys amb la banda Scars repetint per enèsima vegada la seva famosa nota sostinguda a mitja cançó. Brothers in arms dóna nom a el tema i a l'àlbum de Dire Straits de 1985. Aquí veiem a la banda aquest mateix any sobre de l'escenari. Stevie Ray Vaughan publicava en el seu àlbum de 1989, In ​​step, el tema Riviera paradise. Aquí veiem a Stevie Ray Vaughan & Double Trouble a Austin.
Poques coses succeeixen per casualitat i que els millors temes d'aquest estil es creessin a la décaa dels 70, tampoc ho és.


Comentaris

Entrades populars