No agradem al pati del cole

Hola,

No agradem, les estadístiques realitzades pel Centre d'Estudis d'Opinió, organització pertanyent a la Generalitat, a partir d'enquestes diuen que els catalans no agradem a la resta d'Espanyols.
L'opció més gràfica són aquests dos mapes. El de l'esquerra mostra que gent és la que més agrada, per comunitats, als que vivim a Catalunya, i el de la dreta que gent és la que més agrada a tot espanyol que no viu a Catalunya. Si dono per bona la visió de Catalunya, que és que la resta d'espanyols ens agraden per igual, però que ens cauen millor bascos, càntabres, navarresos i mallorquins perquè sembla que millor ens entenen, doncs donaré per bo l'altre. Per a mi l'altre diu que tots agraden per igual però una mica menys aquells que són del gust dels catalans més Ceuta i Melilla, i ja som molt poc del seu agrat els catalans.
Per a gustos colors i si no agradem, no agradem, però heu de mirar la resta de l'estudi per veure que la idea que es té de Catalunya és la d'un nen mimat, que té mes que la resta de nens de la classe i que tot i així segueix demanant més coses als profes. A més és el nen raro que sempre va ala seva. Així que no deixarem que marxi a un altre cole, perquè és dels que més fan pujar la nota mitjana de la classe, però no jugarem amb ell. I si obre la boca li tancarem d'una hòstia ben donada, que som mes i la majoria mana.
Vosaltres, què faríeu si fóssiu aquest nen?


Autor: gencat.cat

Comentaris

Entrades populars