Odiem qualsevol cosa

Hola,

A les xarxes la gent deixa anar tot el dolent que porta dins i també el millor. Del primer el que em sorprèn és que es deixi anar sobre qualsevol tema per petit que sigui.
Al meu barri construiran un nou poliesportiu. L'actual ja tenia uns quants anys quan jo de petit anava a aprendre a nedar. Només dir que la decoració et retrotreu a les olimpíades de Los Angeles 84 és suficient perquè us feu una idea. Primer van escollir una localització, però el nivell de la mar a què està la ciutat i la nova línia de metro fa que no puguin aprofundir tant com volen per posar piscines i altres coses, així ha passat el temps en discussions i han donat amb una segona ubicació dins de barri. Doncs s'ha iniciat una batalla per on els veïns volen el nou poliesportiu i aquest s'ha traslladat a la xarxa. Allà trobem des apassionades diatribes sobre la pèrdua d'espai de jocs per als nens fins a grans defenses de el pulmó de la ciutat i molta merda mes.
A la fi l'alcaldessa, socialista, ho solucionarà amb una votació, sí la puta mania que tenim els catalans per votar una altra vegada. Però ja part de l'oposició, podemita, ja diu que si no s'acaba fent en la primera ubicació dissenyada demandarà. Sí, sí, L'Hospitalet pot ser el primer desencontre dels nous socis de Govern, si és que es forma un. Qualsevol diria que estem a l'espera de qualsevol espurna per saltar i l'anonimat de les xarxes socials ens ho faciliten. Fins i tot per una piscina.

Autor: Jon Tyson

Comentaris

Entrades populars