Hey ho let's go

Hola,


Els Ramones s'ha convertit en un icona de modernitat, rebel·lia, inclús moda i aixó que la majoria del que duen les seves samarretes no van viure la seva música, de 1974 fins 1996. Encara que la vida del grup es va allargar durant 22 anys, el seu punt algid el van viure, com bona banda de punk, entre finals dels 70 i principis dels 80. El seu nom surt com a homenatge a Paul McCartney qui per preservar el seu anonimat es regisitrava en els hotels com a  Paul Ramon. La banda va sufrir canvis durant els 22 anys però la formació original era Joey Ramone (Jeffrey Ross Hyman, 1951–2001) veu, Dee Dee Ramone (Douglas Glenn Colvin 1951–2002) baix, Johnny Ramone (John William Cummings 1948–2004) guitarra i Tommy Ramone (Thomas Erdelyi, 1949–2014) batería. La seva música ràpida, contundent, sense necesitat de grans lletres, tot i que les tenen, però amb grans lemes com: "Rock n' rock n' roll radio Let's go" del seu tema Do You Remember Rock 'N' Roll Radio?, "Hey ho, let's go!" del seu tema Blitzkrieg bop,...
 14 àlbums editats entre 1976 i 1995, cançons que no superen els dos minuts, en una hora de concert podria tocar sense immutar-se quasi una trentena de cançons,.... son un bon reflexa de la immediatesa i la potencia de la banda. Hi ha un famós locutor de radio que te acunyat un lema "Si bueno y breve, los Ramones". La idea era en un només un tema o en un concert transmetre energia, mentre transgredien les normes com a bons punks.
La llista d'avui son tres concerts. El de Londres i el de San Bernardino estan editats, mentre que el de París està complet. Per suposat repeteixen alguna cançó, però son tres clars exemples de que era la banda. Del seu primer àlbum Ramones (1976) podem ecsoltar Blitzkrieg bop, Beat on the brat, I wanna be your boyfriend, Now I wanna sniff some glue, Havana affair, I don't wanna walk around with you, Here today, gone tomorrow. Del seu segon àlbum Leave home (1977) podem escoltar Glad to see you go, Gimme gimme shock treatment, Pinhead, Now I wanna be a good boy, Commando, You're gonna kill that girl. Del seu tercer àlbum Rocket to Russia (1977) podem escoltar Cretin hop, Sheena is a punk rocker, We're a happy family, Teenage lobotomy, I wanna be well i la versió del tema Do you wanna dance?. Del seu quart àlbum Road to ruin (1978) tenim I wanna be sedated, I'm against it, She's the one. Del seu cinquè àlbum End of the century (1980), produït per Phil Spector, temas com Do you remember rock 'n' roll radio?, Chinese rocks, This ain't Havana, Rock 'n' roll high school. Del seu sisè àlbum Pleasent dreams (1981) tenemos temas como The KKK took my baby away. No queda mes que apujar el volum i fer play.

Rainbow theatre, Londrés (31/12/1977)

Blitzkrieg bop
I wanna be well
Glad to see you go
You're gonna kill that girl
Commando
Havana affair
Cretin hop
I don't wanna walk around with you
Pinhead
Do you wanna dance?
Now I wanna be a good boy
Now I wanna sniff some glue



Théatre de l'Empire, Paris (24/2/1980)

Rock 'n' roll high school
I wanna be sedated
Do you remember rock 'n' roll radio?
She's the one
I'm against it
Sheena is a punk rocker
This ain't Havana
Commando
I wanna be your boyfriend
Pinhead

US Festival '82, San Bernardino (3/9/1982)

Do you remember rock 'n' roll radio?
Gimme gimme shock treatment
Rock 'n' roll high school
I wanna be sedated
Beat on the brat
The KKK took my baby away
Here today, gone tomorrow
Chinese rocks
Teenage lobotomy


Comentaris

Entrades populars