La revolució de les coses quotidianes

Hola,

Cada any, en els primer dies de l'any, es celebra a Las Vegas una fira sobre novetats tecnològiques que es diu CES (Consumer Electronic Show). Allà es presenten productes que acaben per sortir al mercat i d'altres que no, però que està be per saber per on va el futur.
Televisors, mòbils, cotxes,.... i coses rares com un casc per dormir, teclats invisibles, pantalles flexibles, retrovisors que eviten l'angle mort. També tenim bicis aquàtiques, robots que fan pizzes, cotxes elèctrics que es carreguen amb plaques solars que duen al sostre,....
El que mes m'ha cridat l'atenció es aquesta impressora de tatuatges temporals. Curiós i útil. No deixa de ser una impressora, que porta fins i tot els seus cartutxos de tinta, que ajudada per un sprai que t'apliques a la pell, acaba fent una impressió en ella. Aquesta impresió resisteix, inclús l'aigua, durant dies, excepte si fregues amb sabó que ho esborres. O sigui que si sou tan vells com jo veureu que han li han donat una volta a les calcomanies que ens sortien en els pastissets. Útil si has de "marcar" els teus fills per si es perden, o com entrada en un concert o local, o per presumir de ser guai durant una estona.
Aquest invent es real, i son quasi 300 euros, por si us interessa.


Prinker S - How does it work?

Comentaris

Entrades populars