Ja la tenim aqui

Hola,

Ja la tenim aquí, han trigat gairebé dos anys però ja han donat amb la jove que porta la contrària a Greta Thunberg. És alemanya, te 19 anys i diu que això de la crisi climàtica no és per a tant, que les feministes exageren i que els immigrants són dolents per a la societat. Això no va sobre quina de les dues té raó, sinó de com ximple ets tu.
Oblida't de la crisi climàtica, anem a donar-li un altre enfocament. Has d'entrar en una habitació i a la porta hi ha dues persones. Una et diu que dins de l'habitació hi ha un tigre i que si no et poses una armadura, et menjarà. L'altra et diu que si, que dins hi ha un felí, però que creu que és un gatet d'angora. Entres a l'habitació. Portis o no portis l'armadura a les dues persones de fora no els passarà res, així que la decisió només t'afecta a tu. Així que si te l'has posat, hagi tigre o qualsevol altre tipus de felí, estaràs fora de perill. Si no la portes i hi ha un tigre, o un lleó, o una pantera, ... estàs mort. Què fas?
En el cas de la crisi climàtica és exactament això. Si fem cas a el missatge que difon Greta, que no fa altra cosa que donar visibilitat als estudis de molts científics, tant és si encerten o s'equivoquen, en alguna cosa millorarà la nostra vida. Perquè encara no he sentit ningú que digui que adoptar les mesures que predica no siguin beneficioses. Si no li fem cas, en el millor dels casos tindrem la mateixa vida que ja tenim, en el pitjor .... què fas?

Comentaris

Entrades populars