Coses rares

Hola,

Portem setmanes tancats i això implica que fora, al carrer, la contaminació ambiental, la sonora i la lumínica han disminuït. També a l'estar desocupats aguditzem nostres sentits, tenim els horaris descontrolats i els afortunats surten a al balcó a veure les hores passar, ja sigui de dia o nit tancada. Com fora no passa res aixequem el cap a el cel i veiem i sentim coses en les què no havíem reparat. Així la gent veu ovnis i escolten les trompetes de la fi del món i en el 99,9% dels casos no és res d'això.
Els ovnis ho veuen sobretot els que viuen en ciutats petites en les quals es pot veure bé el cel. Els que vivim en una gran al mirar cap amunt només veiem mes ciment i el cel ho veiem en una estreta franja i sempre que els fanals no ens ho amaguen. Els dels pobles estàn farts de mirar al cel. És veritat que la gent veu coses volar, però gairebé totes tenen forma de ser comprovades. Una de les culpables de ser vista ha estat la ISS (Estació Espacial Internacional). Va passar per sobre de la Península Ibèrica fa uns dies i ho tornarà a fer a final de mes. El 24 d'abril estarà sobre Barcelona. Busqueu a internet i trobareu fàcil la informació. Altres confusions són amb planetes com Mart, Venus o Júpiter. Però hi ha centenars d'apps que ens diuen que hi ha en aquest espai de cel en aquest moment. A tot cal afegir-hi drones i helicòpters, ja que el Govern ens està controlant si estem a casa. A més a l'ésser objectes que estan molt lluny utilitzem el mòbil per veure'ls millor, que és el que ens van vendre al comprar-lo, però la realitat és que a través d'ells per òptica i lluminositat les imatges es distorsionen i aparenten el que no són.
Els sorolls detectats són mes difícils de comprovar. Els científics s'omplen la boca amb explicacions i són veritat, però al contrari del que passa amb els supòsats ovnis, no són capaços de dir-nos amb certesa que provoca aquests sorolls en aquest precís instant. Aquests sorolls reben el nom de The hum i són un soroll constant de baixa freqüència. Les explicacions més simples són els motors transports (trens, camions, ...) molt llunyans que el vent ens acosta. Coses una mica més complicades com turbines o l'aire passant entre edificis. El súmmum de la verificació són causes naturals. Des moviments de sorra a dunes, passant pel "ressò" de moviments tectònics, tempestes llunyanes fins als anomenats cielomotos (skyquakes). Un cielomoto no és mes que un "terratrèmol" en l'aire, causat per la trobada de dues capes d'aire amb molta diferència de temperatura i que provoca sons.
Aquests dies Youtube s'ha omplert de gent explicant aquests fenòmens, per si voleu saber alguna cosa més:
-En el canal de QuantumFracture ens expliquen que pot ser el que la gent veu (vídeo aquí).
-En el canal de Date un Vlog ens expliquen que pot ser el que la gent escolta (vídeo aquí).
-En el canal de El robot de Platón ens expliquen que és això del cielomoto (vídeo aquí).
-I al canal d'Iker Jiménez desmunten qualsevol estranyesa en els vídeos que la gent els envien sobre els dos fenòmens i ens expliquen que és cada cosa. Hi ha un dels vídeos que podeu veure el pas de la ISS. (vídeo aquí)
Ara que tenim temps si trobeu alguna cosa estranya investigueu, que el rar i misteriós amb sort només és el 0,1% del que veiem. Però existeix.



Comentaris

Entrades populars