La veritat oficial

Hola,

L'altre dia vaig estar veient Otros mundos: Otras señales. Temporada 2 Episodi 3 Otros mundos és una sèrie de Javier Sierra, escritor i investigador d'això que en diuen misteris. En els capítols ens explica diverses històries relacionades amb això del misteri sempre lligant amb la seva vida personal.
En aquest capítol, que us recomano que vegeu, parla de la història dels germans Judica-Cordiglia. Ens trasllada a l'època de la carrera espacial. L'URSS (Unió de Repúbliques Socialistes Soviètiques) llança el satèl·lit Sputnik. El Sputnik simplement orbitava la Terra i emetia un xiulet. Els russos perquè tothom pogués verificar el seu poder va informar en quina freqüència s'emetia el xiulet perquè totes les ràdio-estacions del món poguessin captar-ho.
Els germans Judica-Cordiglia eren dos joves italians amb moltes ganes d'aprendre i van construir una petita ràdio-estació per captar el Sputnik. I ho van aconseguir. Al poc es va llançar el Sputnik II, amb la gossa Laika al seu interior, i van tornar a captar-la. Van ser ampliant la seva radi-estació i els seus coneixements i s'emocionaven amb tota comunicació russa o americana que captaven. Així van captar comunicacions humanes russes abans de Yuri Gagarin i les van fer públiques. Si recordeu Yuri Gagarin és oficialment el primer cosmonauta de la història, així que aquestes comunicacions anteriors els russos les van titllar de falses i van difamar als germans. També van captar transmissions d'una veu femenina abans de Valentina Tereshkova. I novament van ser acusats de mentir. Per descomptat aquestes transmissions anteriors a les fites oficials els germans les van guardar.
Oficialment Gagarin i Tereshkova, són els primers humans a sortir a l'espai, tot i que hi ha proves que no va ser així. Van ser els primers que van sortir a l'espai i van tornar amb vida, però altres la van perdre i l'URSS els va esborrar de la història i fins i tot de les fotografies.
Els conspiranoics són això conspiranoics i moltes de les seves teories són desgavellades, però els oficialistes no es queden curts. Per exemple, davant de qualsevol teoria conspiranoica que pugui haver-hi tal o qual cosa en l'espai, sempre et responen que algun observatori ho veuria i donaria la veu d'alarma. Fa molt del dels germans Judica-Cordiglia però quan ells van captar els senyals de ràdio dels satèl·lits russos, la resta del món, inclòs els seus grans enemics els nord-americans, també devien captar-les, però van callar i callen, i els noms de Gagarin i Tereshkova segueixen en els llibres d'història. Els conspiranoics, doncs això parlaran de conspiranoia, i els oficialistes diran que els germans Judica-Cordiglia menteixen.
La meva conclusió després de veure la sèrie de Javier Sierra és que, de vegades, les explicacions oficials no tenen perquè cenyir-se a la veritat



Comentaris

Entrades populars