Prenent els carrers

Hola,

Seguim apostant molt fortament pel meteorit, una i altra vegada. De no tenir clar aquest punt em sorprendria que la gent segueixi sense prendre els carrers. Val que estem en una pandèmia i sortir al carrer és mala idea. Val que hi ha uns pocs milers que estan posant totes les seves neurones per trobar una vacuna i mentre només podem protegir-nos. Val que el govern, l'ajuntament o l'administració de torn, a poc a nivell sanitari poden fer, però si poden fer moltes més coses.
Es pot posar mes transport públic, es pot posar que sigui gratuït perquè la gent l'utilitzi més. Es poden posar sistemes de ventilació a les escoles, als bars, en teatres, cinemes, ... qualsevol lloc que hagi d'albergar a persones i sigui tancat. Es poden crear mes llits d'UCI, es poden posar mes rastrejadors, es poden posar mes metges. Es pot tenir constantment desplegats als nois de la UME, que l'administració treballi excepcionalment 24 per 7. Es pot posar ajuda en parcs, en zones de pas, en els metros, en els trens. Es pot crear gent que ajudi als afectats per la crisi, que es proporcioni més quantitat i més ràpid els aliments per a aquells que els necessitin. Es podria donar tot el sou dels governants als necessitats, donar subsidis immediats als que per raons de salut els obliguem a tenir tancats els seus negocis. Els ERTOs poden ser tramitats al dia, les assistències dels CAP poden tornar a funcionar com abans, ...
Totes aquestes peticions i altres de semblants estan en mà dels governants i de les administracions, però no ho fan. Només ens diuen que no hem de fer. La qüestió no és no anar a l'escola, a el cinema, a el teatre, a missa, ... La qüestió és fer-ho igual que sempre però sense córrer perill. El que passa és que per portar tot això a terme cal posar diners, diners que diuen que no tenen. Així que si no tenen els diners, què han fet amb ells, en que l'han malgastat? Si els tenen, perquè els hem possat amb els impostos dels últims 40 anys, per què no ho guarden, per què no ho administren bé ?. I sigui quin sigui el cas, per què no estem als carrers enderrocant aquests governs?. Jo la resposta la tinc però no m'agrada, així que seguiré esperant que sortim al carrer perquè els que hem posat al comandament facin el que han de fer perquè estiguem fora de perill i continuem amb les nostres vides fins a tenir una cura.

Comentaris

Entrades populars