No desesperis

Hola,

Ens expliquen moltes coses quan som petits de com serà la teva vida quan sigui gran. Mes responsabilitats, treball, obligacions, impostos, ... però hi ha alguna cosa que no ens expliquen o al menys a mi no ho van fer, el molt de temps que passaràs esperant.
Per raons diverses porto els últims anys esperant, esperant per a tot. Esperes en sales d'espera per a entrevistes de treball, per al dentista, perquè et visiti el metge. Esperes a la sala d'espera d'urgències a veure que t'expliquen d'alguna persona, esperes a urgències a que el metge de torn et visiti. Si heu tingut la mala sort d'estar hospitalitzat sabreu que no fas res més que esperar. Esperar l'esmorzar, al dinar o el sopar. Esperar els medicaments, al fet que passi la infermera, que passi la doctora. També esperes a que et truquin, a que et responguin el guasap. Esperes l'arribada de el cap de setmana, de les vacances. Esperes el metro, el bus o el taxi. Esperes a que canviï el semàfor o esperes a la cua de caixa perquè et cobrin. Esperes a que l'aigua bulli, al que l'oli s'escalfi. Esperes a que arribin els resultats o el paquet d'amazon. Esperes a que s'acabi el toc de queda, al esperes que s'acabi la pandèmia. A que l'àrbitre xiuli el final de partit o de l'inici. A que aparegui la teva mitja taronja.
I com no ens han explicat això, no t'ensenyen a que fer durant aquest temps. A no donar-li voltes al que no té ja solució. A no malgastar energies. A que la impaciència foti el nostre següent pas. No hem de perdre el temps mentre esperes, al fet que quan arriba l'esperat no vegis que has malgastat mitja vida. A que no desesperis.

Comentaris

Entrades populars