L'hora del planeta

Hola,

Com cada vegada que canviem d'hora, d'horari d'hivern a a el d'estiu, tenim de nou L'hora del planeta . Sí aquest simbòlic, que porta repetint mes d'una dècada, d'apagar la llum, voluntàriament, durant una hora entre les 20:30 i les 21:30, a la teva zona horària. L'efecte vist des de l'espai hauria de ser durant 12 hores una franja del planeta diferent romangués apagada de nord a sud.
A la fi el que es persegueix és cridar una vegada mes que la nostra casa està en flames i que ningú fa res. Bé, això no és veritat, molts individus fan milions d'accions cada dia, i sí, gota sobre gota som onades que fan mars, que diu la cançó, però necessitem un tsunami.
I sí els que han de provocar el tsunami sortiran per la tele, ens ensenyaran com fan per apagar simbòlicament els llums d'edificis importants. Ens diran que hi ha molts plans, que ells són el més ecològic que ha parit ningú, però res es mourà. Ara amb una altra pandèmia que causa morts més ràpid que el que produeix la nostra casa en flames, no estan fent res per evitar-la, ens amaguen les xifres, fins i tot anteposen l'economia a les morts, imagineu que no fan amb alguna cosa que no es veu a l'instant a simple vista. Apagaré els llums mentre espero la revolució.


Jacob Petrus presentará un programa especial de Hora del Planeta 2021

Comentaris

Entrades populars