Tu tranquilo majete en tu sillón

Hola,

Si heu obert qualsevol xarxa social aquests últims dies haureu vist que tothom està esverat i sense raó en la majoria dels casos. No perquè dels fets que es queixen no siguin per queixar-se, molt i fort, sinó perquè ja els hi venim dient des de fa temps que això passaria i no han fet cas. El curiós es que ara, a sobre, surten amb allò de: no et pots quedar callat!!.
Així que tornarem a repetir-ho un cop mes. Estem en una època de molts problemes i mes que vindran. En moments de dificultat sempre hi ha algú que surt amb solucions simplement senzilles i la gent les compra. La majoria de vegades aquestes solucions fàcils ho son perquè dones pel sac a un altre persona que no ets tu i en això son especialistes la gent amb ideologies de dretes, ultra dretes i mes enllà. Un fet palpable que la gent està comprant aquest discurs es que un partit com VOX te 11 escons a la Generalitat i 52 al Parlamento. El que no veuen en el moment de comprar, i que per això ara molts estan enfadats, és que un dia el problema seràs tu i la solució serà igual de simple que la que vas comprar: tu ets el culpable i sobres. Un dia la solució és matar a cops a una persona, un altre és assenyalar a nens com els culpables de tot, l'endemà serà culpar de la baixa natalitat a les que volen interrompre el seu embaràs. Un bon dia diran que es culpa dels que no pensen com ells prediquen, dels que se senten orgullosos de una bandera que no es la "seva", o dels catalans, els catalans sempre tenim la culpa de tot. Sempre hi haurà alguna raó per dir "¡Santiago y cierra, España!" i atacar a qualsevol. El curiós és que sempre s'ataca allò que la gent amb aquestes ideologies, que ara comprem en massa, els interessa.
Però tranquils, seguiu votant a la dreta, a l'extrema dreta i a les esquerres que fan política de dreta guai. Tranquils seguiu donant suport a tot allò que ara mateix no, però en el futur us farà mal, ja sigui la crisi climàtica, els lloguers, les pensions, l'atur, els ertos,.... però penseu que cada cop que ja us està be, i doneu suport a les idees mes de dretes, esteu donant suport a les persones que les duen a cap. I no oblideu que un jutge, un policia, un metge,... son persones i un dia et pegaran en una mani, et posaran a la presó per tindre un xiulet, et deixaran morir en nom de Deu, o serà un imbècil, acovardit e insegur que reunirà uns quants amics i et mataran a cops.



Comentaris

Entrades populars