No donis armes els dolents

Hola,

Jo segueixo pensant que és perillós obligar en temes de salut a la gent a fer res, que el que cal fer és informar i educar. El problema ve quan els que han d'informar i educar menteixen i a sobre els han enxampat in fragantti, ja que el que educa a més de saber ha de semblar que és fiable. En canvi en la societat actual sembla que es mes fàcil apedaçar l'error i seguir endavant que parar, pensar i fer-ho bé, i l'excusa la de sempre és que no hi ha temps.
És clar que hi ha temps per fer les coses bé però això frustra plans, principalment econòmics, d'uns pocs que són els que controlen el món. Així una vegada ells estan fora de perill, els altres se'ls ha d'obligar el més aviat possible a fer coses per no deixar de guanyar diners ara. Així arriba el cas que has estat mentint sobre l'efecte de les vacunes perquè la gent es vacunin i puguin tornar a produir el més aviat possible, assumint que hauran baixes i conseqüències de les que ja culparem a algú. Llavors quan la gent comprova que les vacunes no curen (mai ha existit una vacuna que curés perquè llavors deixaria de ser una vacuna) i que tenen efectes secundaris que van jurar que no els tenien la gent desconfia, així que la solució ràpida passa per amenaçar o el que és pitjor legislar.
Si passats diversos anys al Gobierno, d'una gent que a l'oposició deia que calia derogar lleis que coarten les llibertats individuals, que afecten el medi ambient o a l'educació, i aquestes segueixen sense estar derogades, què fa suposar a ningú que obligar a vacunar-se per llei en el futur s'utilitzarà bé? Quan manin senyors que vesteixen de color marró, caminen com oques i aixequen el braç dret per saludar, esgrimint raons sanitàries que hi seran a la llei, se'ns podrà "vacunar" per no tenir fills, se'ns podrà "vacunar" per morir-nos perquè som massa vells i som una càrrega per a la societat, se'ns podrà "vacunar" per tenir ulls blaus i així milers d'exemples. Si creus que aquesta gent no arribarà mai el poder et recordo que ara fa uns cent anys els alemanys els van votar i els van donar el comandament, i que ara mateix en un país com Espanya ja són a les institucions també gràcies als vots de poble. En qüestió de salut s'ha de d'informar, educar o si s'arriba a l'extrem aïllar el malalt, per molt temps i despeses que això comporti, però obligar per llei en temes de salut estàs donant-li futures armes als dolents.



Autor: Bill Oxford

Comentaris

Entrades populars