Compri el seu Spot

Hola,

Sembla que l'anunci de Pluto de fa uns dies no era per casualitat, volien aprofitar la publicitat de la sortida a la venda Spot.
com podem veure a la pàgina web i en el vídeo que l'acompanya (el del final), aquesta versió del robot quadrúpede pot moure's fins a 1,6 m/s, porta una bateria intercanviable que dura 90 min,, viso de 360º, esquiva objectes, s'aixeca sol si cau, resisteix pols i pluja, treballa a temperatures ambient des de -20ºC fins a 45ºC.... per suposat se li poden afegir gadgets i es programable.
Es el primer robot de BostonDynamics que surt a la venda, ja que fins el moment només han fet que mostrar-nos (espantar-nos) amb el que els seus robots poden fer, pero no el podrà comprar qualsevol. S'ha d'omplir un formulari i ells decideixen si els fins a que es dedicarà son aptes. No oblidem que darrera continua (no) sent-hi l'exercit nord-americà i que no volen mala publicitat.
Ara nomes falta que l'imagineu salvant persones o carregant explosius. El robot serà el mateix, els humans som els que li donarem un bon o un mal us.




Spot Launch

Comentaris

Entrades populars