Un trocet de mi

Hola,

Gino Paoli és una de les personalitats importants en la música popular italiana. Potser el seu nom no el reconeixem d'inici però si escoltes algunes notes de Sapore di sale, Il cielo in una stanza o Senza fine sabràs el proper que sempre ha estat.
El senyor Paoli també té una cançó de d'amor. Una cançó de comiat d'un amor, de desamor però amb mala llet, una d'aquelles que sembla un regal enverinat. La cançó es diu Tu lascio una canzone (Et deixaré una cançó). Bonic quan t'ho diu un tipus com ell.
La cançó diu "La pàgina comuna ha acabat, el temps de cantar acaba ..." i continua amb coses tan boniques com "Et deixaré una cançó per cobrir-te si tens fred. Et deixaré una cançó per menjar si tens gana .... "
Però llavors arriba el primer dard enverinat "Una cançó que pots cantar a qui a qui estimaràs després de mi ..." i continua amb coses precioses com "Et deixaré una cançó per fer-te companyia ..." i acaba amb un "Et deixo una cançó per cantar. Una cançó que pots cantar a qui a qui estimaràs després de mi. A qui no estimaràs sense mi "


Sempre portes amb tu un tros d'aquells als que has volgut.



Gino Paoli-ti Lascio Una Canzone

Comentaris

Entrades populars