Bunkers climàtics

Hola,

Aquest projecte de Inerstellar Lab em sembla una passada. L'idea es tan "simple" com crear ambients que ens facin la vida compatible a Mart i per això començaran a construir aquestes primeres estacions al desert de Mojave amb la col.laboració de la NASA.
El nom d'aquestes estacions es EBIOS (Experimental Bio-regenerative Station) i seran totalment autosostenibles, biològiques, amb tractament d'aigües, generació d'aliments, zero en contaminació... Part de la financiació es farà gracies a que deixaran una part perquè la gent es pugui allotjar en el complex (a part de servir de conillets d'índies). Fins aquí lo guai.
Fa temps que quan us parlo de la crisi climàtica us recalco que els de dalt que estan en contra de frenar els seus negocis contaminants, i que neguen que ho siguin, veuen dos opcions quan això se'n vagui a la merda. En una ells ja estaran morts o en l'altre viuran en un bunker climàtic... com aquest de Interstellar lab?
Anirem a Mart, però per molt que vulgui forçar Elon Musk no ens instal.larem (la humanitat, sobretot científics i militars) allà fins d'aquí a unes dècades, moment en el que si els científics estan en el correcte la crisis climàtica serà un molt greu problema del nostre dia a dia. I només els mes rics podran perpetrés allotjar-se en un lloc com aquest - ei, que només ho faran per la ciència - mentre nosaltres morirem a fora.
Després no vingueu plorant.



Interstellar Lab Trailer

Comentaris

Entrades populars