Vomitant merda sobre una nena

Hola,

Intento quan entro a les xarxes socials passar de tot l'odi que molts vomiten en elles. Tot i que aquests dies m'està sent impossible no topar-me que odi cap a la petita Greta. No entraré a reproduir ni un dels atacs però en resum tots ells intenten negar el que diuen que ella diu a través de tot tipus d'insults, menyspreus, bromes, acudit i algun idiota que diu saber de què parla.
Abans deixar un punt clar, Greta no diu res. Porta un any protestant, reproduint i donant a conèixer el contingut de l'estudi de l'IPCC. Quan escoltes i llegeixes les dades d'aquests estudis no hi ha raó per creure que menteixen o que les dades estiguin falsejats. A més les conseqüències de les que parlen, per desgràcia, les podem comprovar dia a dia. Tot i això, anem a suposar que menteixen i que aquest canvi no es produirà. Ells advoquen per reduir les emissions contaminants, la petjada de carboni, parlen d'evitar que es desglacin les zones gelades perquè no s'alliberi el permafrost,... Què hi ha de dolent en tot això? Què hi ha de dolent en viure millor que ara?
Un exemple. S'enfaden perquè la nena Greta diu que cal deixar de consumir gasolina i altres derivats per desplaçar-nos. Per què s'enfaden? Si ho fem tindrem altres mètodes de propulsió: gas, electricitat ... i els únics que s'arruïnaran (que no ho faràn) són els grans xeics del petroli.  S'enfaden perquè els xeics seràn mes pobres? Nosaltres seguirem estant igual de fotuts però al menys els nostres fills respiraran aire més net. Qui manipula a tots aquests que vomiten merda sobre una nena?
Greta té clar tot això. Avui ha tuitejat això: "La infinitat de teories de conspiració i negació de fets. Les mentides, odi i bullying a nens que comuniquen i actuen per la ciència. Tot perquè alguns adults - espantats del canvi - estan tan desesperats que no volen parlar sobre la #ClimateCrisis És esperança disfressada. Estem guanyant. "



Comentaris

Entrades populars