A la meva manera

Hola,

Avui hagués complert 85 anys Elvis Presley. De fet han passat mes anys des de el dia de la seva mort, 15 d'agost de 1977, fins avui que anys va viure. Ara tindria la mateixa edat que gent com Julie Andrews, Woody Allen, el Dalai Lama o Donald Sutherland....
Dels artistes que moren abans del que s'espera mai sabrem que hagués estat de la seva carrera. Mai sabrem que recordariem a Elvis avui en dia de continuar viu. Continuaria envoltat de polèmica? S'hauria casat per milionèsima vegada? Hauria fet mes discos? Hagués tingut un altre look mitic? Ell que versionava gairebé qualsevol tema, hagués versionat algún tema de Nirvana, de U2, de Coldplay...?
El que si sabem es que va versionar el tema francès Comme d'habituade, de fet va versionar la versió en anglès que va fer Paul Anka del tema i que Frank Sinatra va fer mundialment famosa sota el titol de My way. Aquí el tenim en una actuació a Hawaii poc anys abans de morir, amb un dels seus últims mítics looks. Vestit de blanc, amb pota d'elefant, coll alt impossible, molt brilli brilli, patilles immenses i el seu mític tupè. I sempre amb aquella veu totalment atronadora.


Elvis Presley - My Way (Aloha From Hawaii, Live in Honolulu, 1973)

Comentaris

Entrades populars