Que no us enganyin

Hola,

Quan parlem de adaptar-nos a la crisis climàtica els que manen ens poden proposar dos solucions. Una es per afavorir els de sempre i ens fotem els demès, l'altre seria la mes lògica però suposa canvis, inversió,...
Un clar exemple es aquest prototip d'avió dissenyat per Joe Ducet. El prototip es elèctric, recarregable mitjançant plaques solars, impulsat mitjançant hèlixs i zero emissions. Això si, es mes lent que un avió convencional. Aquest o qualsevol altre tipus de model com els que estan investigant Roll-Royce o Siemens serien les opcions mes lògiques a prendre per els que manen i retirar dels aires els models actuals. Quina serà la proposta dels que manen? doncs apujar el preu dels bitllets de alguna manera o sota alguna excusa idiota, per que es facin servir menys els avions i mes els altres mitjans de transport. Així els molts rics, podran viatjar de Barcelona a Paris en un hora i tu no. O plantar milions de arbres per compensar la petjada deixada.
El problema no està en utilitzar avions (cotxes, trens,...) o produir producte en fàbriques o energia a centrals tèrmiques,.... el problema es utilitzar avions que contaminen, cotxes que contaminen, centrals tèrmiques que contaminen,.... El problema està aquí, les solucions també, però el mal.leit poder es el gran escull.




Comentaris

Entrades populars