Com de Max et sents avui

Hola,

El cas d'actors com Max von Sydow és el d'aquells que tothom està fart de veure'ls a la pantalla, però tot i així, quan es van com avui, la gent no acaba de situar-los. L'hem vist en Star Wars, en Joc de trons, en la versió de Robin Hood de 2010, a Shutter island, a Los Tudor a Despertars, en Dune, en Conan el bàrbar, en James Bond, en Evasió o victòria, en Flash Gordon, ... Gairebé 200 participacions en els últims 70 anys és el que aquest actor suec nascut el 1929 va tenir temps a deixar-nos. Aquesta és només una petita llista de cinc recomanacions, depenent de com et sentis avui:

El setè segell (1957). Det sjunde inseglet. Dirigida i escrita per Ingmar Bergman. Per si et sents profundament filosòfic com per jugar a escacs amb la mort.

L'exorcista (1973). The exorcist. Dirigida per William Friedkin on Max és la figura retallada en el seu famós cartell. Encara Reagan i el pare Karras es porten el protagonisme del relat, tothom es queda amb el pare Merrin i la seva lluita amb el maligne. Per si sents que vols passar por.

Els tres dies de el còndor (1975). Three days of the condor. Dirigida per Sydney Pollack on Robert Redford i Faye Dunaway són els protagonistes absoluts, però els 10 minuts de Max són més que suficients per saber que allò no acabarà bé. Per si et sents perseguit per tots.

Hannah i les seves germanes (1986). Hannah and her sisters. Pel·lícula escrita, dirigida i protagonitzada per Woody Allen i Mia Farrow. Per si et sents gafapasta.

Minority report (2002). Minority report. Pel·lícula de Steven Spielberg per a lluïment de Tom Cruise i on Max és el seu mentor. Per si et sents traït pel futur.


Comentaris

Entrades populars