Confinats (6)

Hola,

Llegint, veient, escoltant aquests dies les xarxes i altres mitjans detecto que hi ha gent que se sorprèn, o diu sorprendre, de certes coses que a mi em semblen estúpides.

A mi em sembla estúpid que:

-Penseu que no hi ha gent molt dolenta en aquest món.
-Penseu que per acció o omissió la mà de l'home no és en part culpable de la propagació del virus. Van trobar el pacient 1, heu sentit que s'hagi trobat a l'origen?
-Penseu que Amancio Ortega és un heroi, per donar el que per a nosaltres equival a comprar-nos un xiclet. Bé per les donacions, malament pels aplaudiments.
-Penseu que ningú guanyarà res amb tota aquesta crisi. Totes les anteriors demostren que sempre hi ha algun filldeputa que fa diners amb elles.
-Penseu que els bancs no ens fotran al·legant perdudes per la crisi.
-Penseu que les empreses no ens fotran al·legant perdudes per la crisi.
-Penseu que la dreta més a la dreta no intentarà enderrocar als governs d'esquerra en el poder a causa de la crisi.
-Penseu que mes d'un no aprofitarà per donar un cop d'estat.
-Penseu que Europa és solidària i que els països més rics ens concediran algun tipus d'ajuda als més pobres, com els coronabonus.
-Penseu que hi ha algun polític actual capacitat per bregar amb una pandèmia.
-Penseu que alguns policies no sobrepassaran en les seves accions durant la crisi.
-Sentiu pena perquè gent com a jugadors de futbol, ​​empresaris i altres multimilionaris vagin a deixar de guanyar alguns diners. Ells seguiran sent rics i nosaltres no.
-Us sorprengueu que les funeràries ens entafin si hem de enterrar un familiar.
-Menyspreeu a la gent gran. L'única diferència entre ells i el teu és que ells han viscut mes, tu també arribaràs a la seva edat. Ni parlar dels capcigralls que van anar a insultar a la gent gran que estaven traslladant d'una residència a un hospital perquè la infecció s'estava expandint a la residència.
-Tracteu als nens com empestats. Vosaltres heu estat nens. L'única diferència és que ells encara no han viscut tant de temps com tu. Casos de gent insultant a pares amb nens amb autisme que van pel carrer, per exemple.



Comentaris

Entrades populars