La fi dels dies

Hola,

Cançons per l'apocalipsi:

Whatever it takes de Imagine dragons es del seu àlbum Evolve de 2017. En ell diuen: "Everybody waiting for the fall of man / Everybody praying for the end of times / Everybody hoping they could be the one / I was born to run, I was born for this"

99 Luftballons de Nena es del seu àlbum amb el nom de la banda del 1983. Tema creat a partir de imaginar que pasaria, si en aquell inici del 80, 99 globos vermells sobrevolessin el mur de Berlín.

Bad moon rising de Creedence clearwater revival es del seu àlbum Green river de l'any 1969. El tema diu coses com: "Don't go 'round tonight / It's bound to take your life / There's a bad moon on the rise".

The end de The doors es del seu àlbum debut de l'any 1967 amb el nom de la banda. Un tema que comença amb coses com: "This is the end / Beautiful friend / This is the end / My only friend, the end", no pot acabar be.

Gimme shelter de The rolling stones es del seu àlbum Let it bleed de l'any 1968. El tema està inspirat en la guerra del Vietnam.

Hammer to fall de Queen del seu àlbum The works de 1984. El tema està inspirat en la guerra freda i el perill nuclear

It's the end of the world as we know it (And I feel fine) de R.E.M. es del àlbum document de 1987. El tema es una critica social però ja ho diu el títol, es la fi del món que coneixent i ens sentim be.

Five years de David Bowie es del seu àlbum The rise and fall of Ziggy Stardust and the spiders from Mars de 1972. L'àlbum ens explica la historia de un alien anomentar Ziggy Stardust i la seva arribada a la Terra, i en el tema Five years ens explica el temps que li queda al planeta.

Skyfall de Adele es el tema que va escriure per la banda sonora de la pel.licula Sky fall de 2012. Tot i que la referencia es moral, ens parla de quan el cel ens cau a sobre.

Apocalypse please de Muse del seu àlbum Absolution de 2003. El tema diu clarament: "And this is the end / This is the end / Of the world".

El tema London calling dona títol al àlbum de 1979 dels The clash. En ella adverteixen del perill nuclear i d'un hivern nuclear.

Hells bells de AC/DC es un tema de l'àlbum Back in black de 1980. El tema diu: "I won't take no prisoners, won't spare no lives / Nobody's putting up a fight / I got my bell, I'm gonna take you to hell / I'm gonna get you, Satan get you / Hell's bells".


a

Comentaris

Entrades populars