La vida dura d'un influencer

Hola,

Saps per a què serveix un influencer? Un influencer només és una persona, com tu i com jo, que té una quantitat d'usuaris suficients en una xarxa social per als quals la seva opinió és important. Així que si el nostre influencer recomana un o altre producte, o simplement l'utilitza en un vídeo, foto, ... el seu consum augmenta.
El problema està en l'inici de la definició, és una persona. L'últim cas significatiu és la ficada de pota d'una influencer anomenada Maria Pombo. No se si vosaltres ho feu però hi ha gent amb mes d'un compte de Twitter, o més d'una d'Instagram, o de YouTube. Si és així sabreu que a la fi fent coses la vida et confon i acabes publicant el que volies publicar en un compte en l'altra. Un altre punt relatiu a ser persona, i mes si hi ha diners pel mig, és que la gent menteix. Així sembla que la senyora Pombo li van dir de promocionar unes "galetes", va dir que sí i va fer el vídeo parlant meravelles d'elles. En realitat no li van agradar, així que va gravar un altre per als seus amics parlant malament d'elles. I va penjar públicament el que anava per als seus amics. En principi si no li agradaven, devia haver tornat els diners i dir: no gràcies. Però a més de persones alguns d'aquests influencers ja són una empresa en si mateixos, així que calculen despeses, riscos, sous de tercers,... ho juntes tot i passen, i passaran, aquestes coses.
Ser influencer no és tasca fàcil, ja que tot el teu treball es basa en que la gent vulgui allò que li vens, que el que mostres i pel que cobres, sigui la seva primera opció en el moment de consumir. I encara que darrere d'una top top com ho és aquesta senyora, hi ha molta gent controlant tot, sempre és molt complicat el mantenir el punt just en totes les teves comunicacions. Tranquils "la mari" superarà aquest ensopegada després de vendre milers de pintallavis en la seva pròxima promoció.




Comentaris

Entrades populars