El nou vell San Francisco

Hola,

Denis Shiryaev ha continuar amb la seva feina de millores de vídeos antics, de mes de 100 anys, com aquests de  La Ciotat, París o Amsterdam.
En quant a les imatges del vídeo es un viatge del tramvia de San Francisco el 1906. Podem veure un bon munt de postureig de la gent davant de la càmera, que devia de ser ben visible o a la part davantera o en la part de a dalt del tramvia. A part de la demostració visual de perquè es van inventar els semàfors i les demès normes de transit, el vídeo conté un valor històric al estar enregistrat quatre dies abans del gran terratrèmol que va destruir la ciutat. Al final del vídeo teniu uns pocs segons de la ciutat reduïda a runes.
En quant a la tecnologia fa servir el famós machine learning, on per mitja de diverses tècniques li afegeix al vídeo original: fluïdesa, millor resolució i color. Si voleu mes informació de com es això busqueu al canal de DotCSV a Youtube de qui us deixo un vídeo de coms ens mostra com es fa: Uso IA para Remasterizar un Vídeo (FPS, Resolución y Color)


[4k, 60 fps] San Francisco, 4 days before the catastrophic earthquake and fire, April 14, 1906

Comentaris

Entrades populars