Recerca de solucions

Hola,

Els governs, com el d'Espanya, en lloc de plantejar-se seriosament això de la crisi climàtica van posant pegats per quedar bé. Així en el cas dels vols, el que han fet és pujar certs impostos a les companyies aèries, les quals repercuteixen la pujada en el bitllet. El govern de torn et dirà que aquests diners són per invertir-lo en la lluita contra la crisi i que és responsabilitat de la companyia el pujar el preu. Sigui com sigui, el que es busca és que no surti rendible a la gent amb menys diners el agafar un vol i s'instal·li la idea que tots som més ecològics per anar amb tren. En canvi els vols seguiran contaminant el mateix, perquè els rics de veritat si podran seguir viatjant al seu aire.
La solució és invertir en investigació, desenvolupament i innovació, però els seus resultats són a llarg termini i això als polítics no agrada. Mentre hi ha empreses que si ho intenten. Una idea és convertir-se en "carbon neutral". La idea és com la plantejada per algun govern, seguirem contaminant però plantarem mes arbres. En aquest cas és que els seus avions segueixin contaminant però trobar alguna cosa que faci que reciclin contaminació que trobin en el seu camí.
L'altra opció és el que està provant VoltAero i són els motors elèctrics, híbrid en aquest cas. S'estan trobant amb problemes de potència que no serien capaços d'aixecar un avió gran i coses així, però us imagineu si tots els enginyers de totes les companyies que treballen diàriament per millorar els motors, es posessin a investigar motors elèctrics, quant trigaríem en tenir una solució, encara que fos parcial?



VoltAero hybrid-electric flight testing with the Cassio 1 testbed aircraft

Comentaris

Entrades populars