El nou no-plan

Hola,

El Gobierno ha redactat primer projecte Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica bla, bla, bla, bla, bla, .. on s'impulsa bla, bla, bla, ..... i sempre amb l'ajuda bla, bla, bla, bla ....
No poso els bla perquè no l'hagi llegit, simplement és que el que diuen i bla té idèntic significat. Si em preguntes, com netejeras casa teva? i et contesto netejant. Si em preguntes, com rentes els plats? i responc rentant. No us estic mentint, però no estic dient res que no millori una bla. Doncs exactament és el que fa el document que es presentarà i quan concreta alguna cosa, sobretot dates, si es compleixen els mals auguris per a aquestes dates serà molt molt molt tard.
Com es reforçarà la governança climàtica? Reforçant-la amb experts. Com s'educarà? Reforçant el coneixement sobre el desafiament global. Com aconseguirem la neutralitat climàtica? Amb mesures que facilitin la transició justa. Com construirem un país mes biosegur i divers? Amb negocis. ¿Que recursos s'assignaran contra el canvi climàtic? Se li assignarà part del pressupost. Com deixarem d'invertir en productes energètics d'origen fòssils? A través de plans específics (I sempre que el rei deixi de negociar amb els països productors àrabs)
I així tots els punts, quan no, dóna dates de l'any 2030 o 2050, llàstima que per llavors tots morts, sense comptar que el Govern actual potser no arribi al poder al 2024.
Si alguna cosa estem aprenent durant aquesta pandèmia és que es dicten normes que neixen mortes, perquè quan no es puguin complir dir: Nosaltres vam fer un pla. Si segueixen anomenant-lo llei de canvi climàtic.

Aquí podeu llegir el text, si no el treuen.




Comentaris

Entrades populars