Sortim al espai

Hola,

En mig de tota aquesta merda demà Elon Musk farà un altre petit pas i potser un gran pas per la humanitat per anar a Mart. Estarem morts quan això sigui habitual, però el primer pas estarà donat.
Des de fa anys la NASA no envia a ningú a l'espai. Que si que jo he vist...! En realitat no. Si, son missions de la NASA, però que duu els astronautes es la agencia espacial russa, a 80 milions de dòlars la cadira. Demà la NASA, amb tota la tecnologia de Space X darrera, portarà a Robert Behnken (el tipus de la esquerra) i Douglas Hurley (dreta) fins a  l'Estació Espacial Intrernacional (EII). L'enlairament ha de ser a les 22:33 a la Península, si no passa res.
Per que estarem un pas mes a prop de Mart? Doncs perquè construir una nau per arribar a l'espai va ser un de les primeres passes. Aixó de llançar un Tesla a l'espai. Després va fer arribar una capsula buida crew dragon a la EEI. Ara amb astronautes. Després vindran viatges turistics al voltant de la Lluna. Posar-se en ella. I tots aquests passos per arribar a Mart.
A veure que passa.

Comentaris

Entrades populars