Camí a Mart

Hola,

Dimarts ja es va intentar i la missió va ser avortada però finalment la nit de dissabte es va enlairar la missió Crew Demo-2 i ahir diumenge a la tarda, aquesta es va encaixar a l'Estació Espacial Internacional.
No és res que no hàguem fet ja, però és que cal recórrer els mateixos passos ja fets per anar més lluny, i això és el que intenta Elon Musk amb aquesta unió de la seva empresa SpaceX i la NASA. De fet Musk ja va anunciar aquest cap de setmana el seu següent pas, una base lunar.
Mentre els que no vivim el moment el 1969 tenim la idea que el planeta va parar i es va arremolinar al voltant de la tele per veure el famós moment, les futures generacions mostraran el que ha passat aquest cap de setmana, com la meitat de la planeta, la de més edat, va ignorar completament el fet i potser ho van veure com l'enèsima notícia en algun telenotícies, i l'altra meitat, els mes joves, van connectar amb algun canal de youtube, amb els més diversos dispositius, per veure-ho mentre els grans els miraven pensant, ja està aquí una altra vegada enganxat a aquesta merda.
Us deixo un vídeo dels deu primers minuts: Enlairament en el segon 30, es desfà de la part anomenada Falcon-9 en el minut 3, que als 7 minuts comença a tornar a la Terra i que a la fi de el vídeo s'atura milimétricamnete en una plataforma sobre d'un vaixell a l'Atlàntic, i així podrà llançar més càpsules.



Crew Demo-2 full launch and droneship landing

Comentaris

Entrades populars