Confinats (i 16)

Hola,

I s'ha acabat. En unes poques hores oficialment totes les messures legals i preventives, que s'han estat prenent fins ara per protegir-nos als ciutadans de la pandèmia que ens assola, s'hauran acabat. Oficialment s'hauran acabat les restriccions i la raó no és altra que oficialment ja no hi ha perill.
Jo en canvi tinc por. Perquè cada dia segueix infectant gent del COVID-19, cada dia segueix morint gent com a conseqüència d'afectacions produïdes pel COVID-19, segueixen havent milers de malalts per efectes col·laterals per passar el COVID-19 i totes les normes que ens van dir que havíem de de fer per no contaminar-se s'incompleixen, i algunes d'elles amb el beneplàcit de la mateixa Gobierno. Segueixen amb el seu mantra que tot està bé, que només cal seguir un parell de petites normes i que si tot i així ho agafes i et mors és culpa teva.
I com tot està oficialment bé, les empreses han d'obrir, els negocis han de continuar, els nens han de tornar a les escoles, els hotels obren, els bars i restaurants ja no tenen restriccions, les subvencions i ajornaments s'han acabat. Així que obliguen a tots els que treballem assalariadament, que si no volem perdre els nostres llocs de treball hem d'anar a treballar. Fins i tot aquells que no necessitem estar presents en una oficina per dur a terme la nostra feina, simplement perquè en aquest país és més important el presentisme que el rendiment.
I tinc por, perquè tinc clar que el virus continua aquí, que no saps ni com ni on pots agafar-lo a causa de la mes mínima estupidesa, i que el millor és evitar el màxim els riscos i tot i així res no impedeix infectar-te i morir-te. Així que tothom haguem de tornar a la vida que fèiem abans de confinar-nos, els mateixos viatges, els mateixos transports, les mateixes oficines,... és donar-li una pistola carregada a un mico.
Així que aquest és l'últim confinats (fins al pròxim confinament) ja que tot està bé fins que deixi d'estar-ho.



Comentaris

Entrades populars