Estiu calentet

Hola,

A partir d'un tweet del meteoróleg @mikarantane la noticia ha a saltat a tot el planeta. En una ciutat russa, Verhojansk, que es troba en el cercle polar artic s'han registrat 38 graus Celsius de temperatura. S'han de realitzar mes mesures i comprovacions, però una zona que sol moure's entre els -46 i els 15, doncs 38, o encara que siguin alguns menys, es massa alta.
Ja sabíem que les temperatures han augmentat. Ja sabíem que s'estan descongelant zones on les neus creiem eren perpetues. Però de confirmar-se els 38 graus en el àrtic, on el màxim son uns 15, implica que en les demès zones del planeta també patirem pics sobre les nostres màximes. El que suposa que aquí a la Península alguns llocs poden arribar a... els 50?
De confirmar-se al menys els haters de la nena Greta Thunberg estaran contents perquè s'haurà equivocat. Ella diu que ens queden poc menys de 10 anys per revertir els efectes de la crisis climàtica, però pot ser que s'hagi equivocat i aquest dia sense tornada enrere va ser la setmana passada.
Quan comença la revolució?


Comentaris

Entrades populars