Som una mota de pols

Hola,

Els que com jo seguiu el programa Cosmos el terme calendari còsmic ja us sona. No és més que una translació de el temps total de l'Univers en el nostre calendari habitual, per comprendre de veritat les dimensions.
El dia 1 de gener a les 0 hores, 0 minuts i 1 segon és quan es produeix el Big Bang, o el que sigui que va provocar el primer pas. L'ara, serà el 31 de desembre a les 23 hores, 59 minuts i 59 segons. Així el Sistema Solar es va començar a crear sobre el 9 de setembre, la Terra es crea el 30 de setembre i els primats apareixen sobre el 30 de desembre. Tot el que anomenem història va començar el 31 de desembre a les 23 hores, 59 minuts i 37 segons. Jesús va néixer aquest dia 31 a les 23 hores, 59 minuts i 56 segons.
Així que l'altre dia estava veient aquest calendari i vaig pensar: Tot el que anomenem història són els últims 21 segons, així que aquesta pandèmia que ens afligeix ​​porta amb nosaltres uns 0,0000325 segons i pot acabar amb nosaltres. Els animals que menys viuen poden arribar a viure un mes i no els fem ni cas, qui es recordarà de l'ésser humà que només va ser capaç de viure 21 segons?  No haurà passat ja?


Comentaris

Entrades populars