Velocitat o estabilitat?

Hola,

Velocitat o estabilitat? Aquest és un dels grans dilemes que sempre hem tingut els humans. Si ja tens una edat i vas veure jugar a Ronaldo recordaràs que quan va fitxar per l'Inter de Milan, fa uns 25 anys, i gràcies a un contracte que tenia amb una empresa de pneumàtics les ciutats es van omplir de publicitat que deia alguna cosa així com la potència sense control no serveix de res. La robòtica no s'escapa d'aquest dilema, però tenint en compte que tenim Lamborghinis, Ferraris, Aston Martin o cotxes de Formula 1, sembla que serà una cosa que resoldrem.
Encara que de principi cada grup de desenvolupament ha pres la seva pròpia senda al respecte, tot i que comencen a fusionar-se. Així tenim d'una banda els Ascento, ràpid però poc estables, i per un altre els Spot, estables però lents. En poc temps s'han presentat les novetats de tots dos. Ascento 2 comença a ser incapaç d'ensopegar i cal exercir una gran força sobre ell per tombar-lo. Spot, que ja pots comprar, si ets una empresa, per un preu raonable, comença a ser cada dia més ràpid en les seves accions.
Aquest segon que comença a tenir publicitat de la seva venda, que s'assembla molt als anuncis que vèiem en la pel·lícula de Robocop (1987) i recordeu que no acaba bé, ens mostra de tot el bo que ens pot oferir. Com sempre, que davant aquestes situacions li col·loquem una arma serà ja cosa nostra. Durant una de les desescalades a Singapur ja vam veure a Espot, "patrullant" un parc per detectar qui portava o no les proteccions necessàries. Benvinguts a un futur cada cop mes esfereïdor, o no.



This is Ascento 2

With you, Spot can

Comentaris

Entrades populars