Coses que no entenc

Hola,

No és que no entengui als que ho promulguen una fal·làcia, la majoria de vegades és política, però el que no entenc és a què les compren. L'última és l'atac d'un d'aquests partits a la dreta de la dreta que diu que el basc és un idioma inventat.
De vegades són els idiomes, altres les nacionalitats, altres les races, els regnes, .... tot allò que té a veure amb els humans i les seves relacions, tot allò que no és mesurable, sempre acaba en que uns són més que altres. Per que algú compra que una llengua és més que un altre? Si dues persones es comuniquen mitjançant un tipus de regles, és un idioma. Ni cooficials, ni dialectes, ni merdes. Per que un territori on el mandatari és/va ser un príncep és menor que un on ho és/va ser un rei/tsar/emperador? És un territori i en ell viu gent, què importa el sistema organitzatiu? Què importa la mida? Per què un home és millor que una dona o que un altre home?
Hi ha gent que no pot viure sense un enemic i el busquen arreu: En l'idioma, en la política, en la filosofia, al cinema, als llibres, al país, en l'esport, ... Hi ha gent que no pot viure sense odiar i no els entenc.



Comentaris

Entrades populars