Mai et deixaré

Hola,

Des de mitjans, finals, dels 80 fins a meitat dels 90, Stock Atken i Waterman (SAW per als amics) van produir èxits com xurros. Èxits que van fer guanyar milions però l'artista s'esvaïa. On està Jason Donovan que tantes carpetes plenes de somnis va forrar? O èxits que només van ser els primers passos com els de la petita australiana Kylie Minogue?
Diuen que el lema que hi havia a les parets dels estudis era "No ens avorreixis ves a la tornada", així que molts èxits que van produir i que els van reportar molts diners, poques vegades sorgeixen ara en llistes de grans cançons. Tots?. No.
Tal dia com avui de 1987 sortia el segon single del primer àlbum d'un britànic prim i pèl-roig però de veu greu. Rick Astley fa temps que viu d'aquells èxits dels 80, quatre àlbums, però si dones un "never gonna give" els que vam viure en aquells anys et seguirem la lletra sense problemes. L'actuació és per a una gala benèfica el 1988, en ple boom Rick Astley, i si et sembla veure a Brian May, Phil Collins, Bob Geldolf, ... acompanyant Ricky és que mantens bona vista i memòria.


Rick Astley - Never Gonna Give You Up (The Prince's Trust Rock Gala 1988)

Comentaris

Entrades populars