Rose i el Doctor

Hola,

Una serie com la del Doctor Who es molt llarga i te moltes cares, però una es la de grans problemes filosòfics. I com no entre ells, està l'amor. Rose Tyler es un dels personatges que els fans coneixen com a companions, aquell personatge que acompanyarà al Doctor en les seves aventures i qui anirà descobrint mons increïbles. Es a dir, som nosaltres.
El personatge de Rose Tyler apareix amb el reinici de la serie, i s'enamora del 9è Doctor però aquest es regenerarà en el 10è per salvar-li la vida. Continuarà sent la seva companya inseparable d'aventures i el seu amor per ell creixerà. El Doctor no es immune al amor però, et voldries enamorar sabent que l'altre persona acabarà morint i tu no?. Així ens van explicant la seva historia en mig de les aventures fins el capítol Doomsday (T2E13) on obren una porta al buit per evitar que els Daleks destrueixin la Terra. Rose arriscarà la seva vida per salvar al Doctor i al món, i en el últim segon abans de morir serà salvada però viatjara a un altre univers sense possibilitats de tornar. Així es crearà una de les imatges mes mítiques de la serie, tots dos enamorats, recolzats sobre una paret però on cada part està en un univers diferent.
Això va passar tal dia com avui fa 14 anys... i el Doctor es el Doctor, així que si voleu saber el final tindreu que veure el capítol.


Rose and the Doctor Are Separated Forever | Doomsday | Doctor Who

Comentaris

Entrades populars