Creiem en O.V.N.I.s?

Hola,

"Do We Believe in U.F.O.s? That’s the Wrong Question" (Creiem en O.V.N.I.s? Aquesta és la pregunta equivocada) és la pregunta que apareixia fa uns dies en un article al New York Times.
L'article es fa ressò de la notícia que ha donat aquest departament de el govern dels EUA que no existeix i que mai ha investigat l'existència dels O.V.N.I. i que ara depèn del Pentàgon, que diu que ja aniran donant mes dades però que han trobat objectes i materials que no són d'aquesta Terra. Tal qual, aquesta Terra, quantes hi ha?
Recordeu que quan es parla de O.V.N.I. no es parla d'extraterrestres, sinó d'això, Objectes Volants No Identificats. Així que una part del Pentàgon que no existeix afirmat que hi ha aquí objectes, o parts d'ells, que volen o han sobrevolat els nostres cels i que no han pogut ser creats en aquest planeta.
Com és lògic això no ha estat notícia enlloc, ni publicant-ho al New York Times. Després direu que hi ha un grup d'homes que dominen el món, si no cal, som idiotes nosaltres solets i amb que hi hagi algú una mica llest es fa el cap.


Comentaris

Entrades populars