Dos anys i cap canvi

Hola,
 

El passat 20 d'agost es van complir dos anys des que una petita Greta Thumberg va faltar a classe per seure davant de l'edifici del seu govern a Suècia amb un cartell en un cartró que deia "Skolstejk för klimate". En aquest temps ha estat atacada pels majors mitjans de comunicació, per caps de govern, per polítics de tres al quart i ha estat menyspreada i insultada pels seus síndromes, com si ella pogués fer alguna cosa per evitar-los. L'han acusat d'estar al capdavant d'organitzacions que desitgen que tot sigui ecològic i sa, però sembla que en aquests dos anys el que no ha aconseguit és que ningú l'escolti, al menys ningú dels que poden fer res.

Per si mai no t'has parat a escoltar-la, t'informo que no ven res. Simplement repeteix una i altra vegada el que els científics porten dècades deixant per escrit en els informes. Ho repeteix allà on volen escoltar-la, l'ONU, el Vaticà, les cimeres mes importants, les reunions més petites i ahir mateix, per exemple, va estar amb la cancellera alemanya.

Tant és si creus o no a Greta o a la crisi climàtica, les opcions són quatre. Si adoptem les mesures que diuen els científics, i que vocifera Greta, tant és si la crisi climàtica és veritat o no, el món dels nostres fills sempre serà millor que l'actual. Si no adoptem les mesures i la crisi és mentida, no passarà res, però si és veritat nostres fills viuran en un planeta infinitament pitjor que l'actual. No crec que l'elecció sigui complicada, però portem dos anys de res.


Comentaris

Entrades populars