Estem morts

Hola,

He vist una notícia dels xavals de Friday for the future i he comprovat una vegada mes lo malament que acabarà això, sobretot si es compara com és tractat el tema de la crisi climàtica en comparació amb la COVID.
El virus té una cobertura diària en tots els mitjans i li dediquen moltes hores. Per a la crisi climàtica li dedica només algun dels mitjans uns pocs segons i gairebé com a farcit. Amb la COVID tenen un culpable ben definit i fàcil d'entendre el seu funcionament, el virus i d'efectes devastadors immediats. Amb la crisi climàtica són molts factors, no sempre molt ben explicats i amb efectes devastadors a molt llarg temps.
Encara amb la claredat d'acció que té el virus aquest té detractors que diuen que no existeix o que és tot una gran mentida. En el cas de la crisi climàtica, té en contra fins als governs. Davant d'un virus tan mortal, els governs insisteixen a no tancar bars, transports públics, escoles, ... perquè diu que sinó l'economia col·lapsaria, mentre la gent veu morir als altres dia a dia. Però aquests en definitiva són negocis petits, explica'ls que per la crisi climàtica d'efectes no tan impactants a curt termini, has de tancar les cent empreses més grans del planeta. Fa por pensar que si els científics que defensen els canvis per evitar l'augment de temperatura de la planeta tenen raó sobre els efectes, ni que sigui en una petita part, al 2030 estem morts. Sortirem de la COVID però morirem per la crisi climàtica.


Comentaris

Entrades populars