Que serveixi per no repetir-ho

Hola,

Fa un temps que havia perdut la pista als nois de Pomplamoose i me'ls acabo de trobar amb una versió d'un dels meus temes favorits The logical song de Supertramp. No vinc a parlar d'ells sinó que em ve be el seu vídeo perquè quedi constància d'un fet que ja va passar fa cent anys i no érem molt conscients.
Ara si navegues per les xarxes et trobaràs amb fotos antigues i algunes d'elles veuràs a senyors dels anys 20 de segle XX amb les seves màscares a les boques. Recordeu haver-les vist abans de tota aquesta pandèmia? D'haver-ho estudiat a l'escola? El meu avi, el pare del meu pare, no és que li agradés buscar en la seva memòria, solia viure molt en l'ara, però no recordo que mai parlés que de jove hagués de portar mascareta. Sembla que és un episodi que vam amagar en la nostra memòria col·lectiva.
Ara amb la revolució de les xarxes, no són poques les fotos i vídeos de gent amb mascareta (com en el vídeo dels Pomplamoose). Potser si expliquem bé als que vindran que hi va haver una temporada, esperem que curta, que la gent portava mascareta, que la penjaven dels retrovisors de el cotxe, que la senyora Maria baixava les escombraries amb una tovallola a la boca, que el tornar a casa perquè t'havies deixat la mascareta... va ser una cosa normal, a més de les milers de seqüeles i morts, i que no cal repetir potser només potser no ho repetim.

The Logical Song | Supertramp | Pomplamoose

Comentaris

Entrades populars