Començar a fer les coses bé

Hola,

Sí, cada dia hi ha mes infectats pel maleït virus, de manera que augmenten els casos greus i per tant les morts. Tot i així nosaltres cada moment som un moment mes vells, la Terra segueix girant al voltant de el Sol mentre gira sobre si mateixa i la Lluna l'orbita. La vida no s'atura.
Un grup d'investigadors de la NASA utilitzant el sistema SOFIA (un telescopi muntat en un gran avió que funciona mentre vola) han donat amb aigua a la Lluna. No tenen clar com hi ha aigua en aquest cràter en el pol sud lunar, però suposen que per l'impacte de petits meteorits que porten els components necessaris o pel vent solar. Mentre a l'Àrtic confirmen que el desglaç va cada vegada mes ràpid, provocant que s'escapi més diòxid de carboni que el que nosaltres hem generat en els últims 20 anys.
Patim els efectes d'un virus que no sabem controlar, ens estem carregant el planeta amb la crisi climàtica que estem provocant i després de milers d'anys encara no sabem res de la pedra estel·lar que tenim aquí a la banda. És el moment de començar a fer les coses bé, no creus?.



SOFIA descubre agua en una zona de la superficie de la Luna iluminada por el Sol

Comentaris

Entrades populars