Demà pots ser tu

Hola,

Res més allunyada la meva visió de món que la que té Òmnium Cultural qui a l'abril de 2018 va penjar aquest vídeo, però és que està de total actualitat.
Amagat sota el rum-rum de la pandèmia ha sortit la resolució que aquella noia de Viladecans, acusada per tots els mitjans i denunciades per les forces d'ordre públic com a terrorista i organitzadora de disturbis atribuïts als CDR, i pel que se li va impedir sortir de la seva ciutat durant 14 mesos de manera preventiva, fins i tot per visitar la seva mare malalta, ja que el jutge ha dit que no hi havia en cap moment fonament per a cap acusació. Suposo que recordeu aquests professors terribles que van assetjar alumnes fills de Guàrdia Civils en un col·legi de Catalunya, aquests que la premsa va publicar els seus noms i fotografies, aquests que devien canviar de ciutat i fins i tot professió per això, aquests als quals un jutge no va trobar en cap moment cap prova de res del que deien que van dir. Podríem pujar de nivell i parlar dels rapers Hasel i Valtonyc. O donar un pas més i parlar de la presó de Jordi Cuixart, Jordi Sánchez i Carme Forcadell. I ara acusen Pablo Iglesias, vice president del Gobierno.
Tots ells acusats mediàticament, tots ells denunciats sota premisses agafades amb pinces, diversos d'ells han perdut la seva llibertat i a tots els han arruïnat la seva vida. Per descomptat quan el jutge els ha donat la raó, han rebut un doncs ja està que mes volen, dels seus acusadors, que s'han anat sense cap dany. Com deixem que aquestes coses succeeixin cada dia està més a prop que els propers acusats siguem tu i jo.




Demà pots ser tu

Comentaris

Entrades populars