Janis

Hola,

Un 4 d'octubre 1970 moria Janis Joplin. Dins de les històries que sempre s'expliquen al voltant de el món de rock moltes de les més famoses tenen a Joplin com a protagonista.
Esta aquesta que explica que mentre estava embolicada amb Leonard Cohen aquesta li va dir "No som guapos però sempre tindrem la música". Un altra de les famoses històries ve de quan es va embolicar amb Jim Morrison. Tots dos se sentien atrets per l'altre i a tots dos els agradava beure però ell arribava a perdre el control. Així que un cop ella ja no va voler res, ell va seguir insistint i la cosa va acabar amb Joplin rebentant una ampolla de whisky al cap de Morrison que el va deixar inconscient durant hores. Això només va fer que ell se sentís més atret per ella, i va tornar a intentar-ho i Joplin li va tornar a deixar K.O. amb una altra ampolla de whisky.
Fins i tot va generar l'última anècdota amb la seva mort. El dia 18 de setembre d'aquest mateix 1970 va morir Hendrix, en ofegar-se pel seu propi vòmit mentre dormia. La droga i l'alcohol ingerit durant l'última farra la va vomitar mentre encara estava profundament dormit el vòmit li va tornar cap a dins obstruint-li els conductes respiratoris i produint-li la mort. A partir d'aquest dia els amics de Joplin li deien que anés amb compte de no acabar igual. Ella els responia que dues estrelles de rock no podien morir el mateix any, tot i així va apartar uns diners per si de cas. El 4 d'octubre Joplin moria per les mateixes causes que Hendrix, però amb els diners que va apartar va ser destinat a una festa per als seus amics, en què per exemple van tocar els Grateful dead. Ella si va complir amb allò de genio y figura hasta la sepultura.


Comentaris

Entrades populars